Tayson ♥



Gott Nytt År!!

Tänkte visa de jag köpte i början av veckan nu när jag äntligen fått hem kameran. Fick ju åka ända till Mantorp för att hämta den! Men är inte 100% säker på klädpriserna men på ett ungefär i alla fall ;)



Leopardmönstart linne 259:- Veromoda
Höga shorts 259:- Veromoda

149:- Accent

Peace and Love.


Bio

Va ju och såg Änglagård 3 på bio. VÄRD ATT SE!
Mycket sjuk humor och en väldigt bra fortsättning.

Har även hittat en ny film jag vill gå och se, haha
sjukt rolig, handlar b.la om några som har downsyndrom
(stav.) skämt såklart men dom har det på riktigt också men a..
Killen som är med är ju bara såååå snygg dåva!  Den heter
"Hur många lingon finns det i världen?" och har premiär den
3/11-2011. NAJS!

23 December!

Måste säga att det är väldigt gamla bilder jag lägger in i det här inlägget, men jag bjuder på det eftersom det är julafton imorgon och jag hinner nog inte göra något inlägg då. Kan ju säga att de här bilderna betyder så sjukt mycket, det är när vi flyttade och helvetet blir till. När det byggs upp och övrigt.

Någon utedag med skolan (skogshaga), Västervik.


Den jobbiga flytten dåra, Västervik - Borensberg




Mammas födelsedag, Linn jag och Emma gjorde våran show Tv Nöt haha! ♥


Måste avsluta med att säga att jag har världens finaste bror ♥






Incu - You're my sun


Söndag 4 advent

Hej på er!

Nu har jag precis gjort en ny design, vet att bloggen är skittråkig när jag aldrig kan fixa några bilder men ska försöka att 2011 ska bli ett bättre blogg år. Kanske då lite mer om tips osv, så det även blir en annan läsning men vi får se.

4:e advent är det idag också, alltså julafton på fredag ♥ längtar!
Dock består min dag av pluggpluggplugg men jag orkar verkligen inte, får väl försöka ialf. Förhoppningsvis kommer min blogginspiration tillbaka när jag har lov osv för jag saknar det man skrev om i de gamla bloggarna!

Peace and Love.

Jag är bäst!

Så är det ja, bättre än alla och till och med bättre än bäst.

Den här dagen har varit så sjukt slapp och kommit med en massa superduperbra besked kan vi ju säga!
Först kom man till skolan och snackade med No läraren om terminsbetyget i biologi - VG. BRA!
Sedan snackade jag med bild läraren - VG. KANON!
Och till slut med musik läraren - MVG! SJUKT JÄVLA UNDERBART. Men seriöst jag har nått målet, MVG i musik, ett bevis på att jag är bra på det. Fick MVG på provet (46/48) och sen hade alla i klassen fått i uppgift att göra en egen låt med text och ackord. Sedan skulle man spela upp den för musik läraren och Linn och jag fick våran lärare att gråta, såå BRA tyckte HON att den var!! MVG på den med. Jag som är *happyface* nu alltså!

Från G- i biologi till VG
Från G i bild till VG
Från VG i musik till MVG

Hoppas ialf att resten av alla betyg är minst lika bra! :))

Idioter finns det gott om..

..Lite sådär halvjobbig dag idag då. Haha sjukt hur omogna personer det finns och tyvärr sjunker man nästan lika lågt när de blir som det blir. Men alltså jag fattar inte att det finns folk som sitter och försöker leta efter fel på olika personer, vilket liv. Men sådana personer kan börja med att leta och rätta till felen med sig själva.

Nu ska jag ialf dra iväg och handla lite!
Btw, har kärat ner mig i en låt nu, den har gått ett tag på radion oså men den är så sjukt bra!

Michael Jackson och Akon - Hold my hand

Musik!

Hallåja!

Hoppas ni mår bra, det gör ialf jag! Har varit iväg lite med mammi och pappi och handlat lite saker till hemmet igen och sen har jag köpt en as ful sak till paket racet, kan dock inte visa bild eller säga vad det är eftersom dom som ska vara med kan läsa det då haha. Men lägger upp en bild på grejen på julafton eller något haha ;)

Men till rubriken, Musik. Alltså det finns ju en massa olika musik och inget av det är ju dåligt egentligen det är ju bara så att man tycker olika och det får man absolut göra! Själv har jag en väldigt bred musiksmak, allt från barnvisor till pop, rap, disco en del rock osv.
Tänkte ge er en låt nu som jag har lyssnat på sedan pappas bror spelade den för mig och pappa, den är lite speciell för det är rock-opera men hon är så sjukt duktig!

Nightwish - Sleeping Sun

I väntan på Frida..

.. sitter jag och lyssnar på en as skön låt av "The Baseballs", eller en av deras cover låtar då. Tänkte ialf dela med mig av den till er eftersom jag ändå inte har något annat att göra förens Frida är klar! :)


Rädda Tigern!




.. Det finns bara 3200 tigrar kvar i hela världen!
De dödas bla för skinnet som är väldigt fint, de sälj till rika männsikor som kan betala 1000 000 om inte mer för det. Tigrarnas kött, blod osv används även till "orientalisk medicin" eftersom att många personer i asien tror att tigern har en medicinsk påverkan, kanske hr den det men värt att döda den för? - Nej! Och så krymper deras miljöer.

Vad man gör i bla Asien, med de olika delarna av tigern:
- Blodet dricks för att ge styrka
- Benen mals ned till muskelstärkande och botemedel mot reumatism
- Ögonen ingår i piller för att bota starr och kramper
- Morrhåren ska lindra tandvärk med mera
- Svansen mals till salvor för olika hudsjukdomar
 

2010-11-24
Avslutades ett världsmöte som handlade om att rädda tigern. Målet blev/ är att man ska fördubbla antalet tigrar till 2022 och de närmsta fem åren kommer det läggas 350 miljoner dollar på en räddningsplan. Ledarna från 13 tigerländer ska träffas igen i december nästa år (2011) för att se hur det går.
Om de inte kommer att klara "uppdraget" deras jobb, så kommer tigern bara ha 3347 dagar kvar att leva

Bidra till att rädda tigern genom att trycka här och bli tigerfadder! (du kan även läsa mer om tigern där)
Bli fadder och betala 100 kr i månaden och hindra att tigern dör ut om 12 år. Ännu en gång, bli fadder, för ett sådant fint djur förtjänar inte att mördas och plågas, de ska leva fritt och vilt utan att bli skadade!


RSS 2.0