1:a Advent

Hej på er!

Första advent idag då. Brukar ju baka och ha allmänt gött och roligt den här dagen men inte den här gången.. Medans det kommer vara full "julutsmyckning" och pepparkaksbak osv i huset så ligger man nerbäddad i sängen och spyr :(! Har ju redan haft en vecka med halsont precis och så åker man på något annat skit så blir ingen bra uppdatering på länge för det är knappt jag orkar skriva det här inlägget.

Hoppas ni mår sååååå mycket bättre än mig!
Love and Peace.

Ojojoj!

Sry för dålig uppdatering men har haft så mycket att göra! Förra veckan var jag helt nere för att vi avlivade Mysan plus att det var cirka 10.000 läxor. Pluggpluggplugg!:(
Nu har jag fullt upp med min prao på konditoriet och är verkligen helt slut när jag kommer hem om dagarna trots att jag har bra arbetstider (08.00-15.00). Men som sagt det är verkligen fullt upp HELA TIDEN! Som idag tex gjorde jag 173 marzipantomtar och ca 300 dumlebakelser + tusen saker till, jag svär.

Men ska chilla lite till nu framför tvn innan jag drar mig till sängs.
Gör väl något inlägg senare i veckan skulle jag tro :D

Ciaaao!

rip Mysan ♥

Kan ju säga direkt att det här är väärldens värsta dag!
klockan fen i halv tre åkte vi till veterinären. Först kollade han på Mozarts knölar och sen gick jag ut och lämnade honom, sen gick jag tillbaka in. Veterinären tog fram sprutan och fixade i ordning allt och medans jag stortjöt så fick mamma hjälpa till att hålla i henne. Sen sa veterinären att det skulle dröja 5 - 10 minuter innan hon skulle somna in. Jag tog henne i min famn och gick och satt mig på en stol som var i hörnet.

Hon började spinna och vara precis som hon varit innan allt blev så jävla fel. Innan hon blev sjuk. Hon kelade och var precis underbar. Efter ett tag åkte hennes huvud bak och sen kollade hon runt i rummet men det var obehagligt eftersom hennes ögon inte ville följa huvudets rörelser så mamma fick hålla sin hand under Mysans huvud. Efter ytterligare ett tag så blev hon som en degklump. Helt tung och sjönk ihop i mitt knä. Hon andades men var medvetslös, eller inte helt för hon spann fortfarande. Efter ca tjugofem minuter så somnade hon in. Veterinären kom in i rummet och bad mig lägga henne på bordet, det kändes obehaglit för hon var så tung, som om hon under den lilla stunden skulle gått upp 10 kilo. Jag la henne på bordet och klappade henne en sista gång. Sen gick vi där ifrån och hon låg där, helt livlös på bordet.

Jag kan inte fatta det riktigt än att hon är borta. Jag har haft henne sedan jag var 6 år. Ett år innan farfar dog fick jag henne. Nu har jag ingen av dom kvar och det känns sjukt jobbigt. Att bara tänka sig att Mysan som har kommit till mig troget varje kväll i 9 hela år, nu helt plötsligt bara sådär, är borta. Det är en obehaglig känsla. Det känns som man gjort fel val även fast jag vet att det var tvunget till. Ialf nu när det troligtvis var något som höll på att bryta ner henne både in och utvändigt. Det kommer alltid vara tomt här hemma men det värsta är att jag aldrig kommer få se henne igen.


3/11

Tjaaa!

Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan möta upp b-rudarna och sedan bär det av till stan för att göra lite grejor. Efter det blir det tjejkväll hos Linn. Feettttt najs! ♥
Lägger kanske upp några bilder i ett inlägg ikväll. Tills vidare..
Ciao!

-


                                        Måste bara säga att Tayson är den sötaste hunden i hela universum. 
                                                                                                                             ♥

Talang :')

Fattar inte hur han kunde åka ut ur idol redan!?
Han äger ut alla. Han är bäst. Helt perfekt.
Daniel Norberg.


RSS 2.0