Bilder!

Här kommer några bilder sen i onsdags då jag, Frida och Emma var ute en sväng med hundarna som fick aggera modeller. Ni kan även se hur Tayson blev efter jag trimmat honom!










Foto: Emma Brynte
Peace and Love.

SnabbInläggBaraFörAtt


Ska lägga om Taysons ben på nytt och om en stund ska vi åka till veterinären så dom får kolla på hans ben igen. Det skulle inte vara något "hemskt" som skulle hände osv men man vet ju aldrig.. Troligtvis får han ny medicin eller så opererar dom väl bort den där extra klon.

Gör ett följe-inlägg senare!
Peace and Love.

De senaste dagarna..

.. har jag gjort en hel del men inget jättespeciellt. Sett ett par filmer och kollat på en gymnasieskola som jag gör mitt första och andra val på, men mer om det sen. Var även och kollade när min bror spelade innebandymatch mot Linköping igår, dock förlorade dom med 5-2 eller 5-3 :(. Men hur eller hur så var det en grym match!

Tipsar nu om några av de filmer jag sett och sen gör jag väl ett inlägg senare idag eller så
Peace and Love.


Kommissarie Späck: En nästan överdriven komedi. Har sett den
innan på bio men den är ju tillräckligt bra för att ses fler gånger!
Parodi på Beck, allt som kan vara med i Beck och hända i Beck är
med i filmen. Dom har överdrivit en massa och gjort tvärttom saker.

Trippin: Också det en komedi fast från 15 år och det är ju
för att det är rätt så "grov" humor i. Handlar om en kille som
ska börja på collage, han har dock så låga betyg att han typ
inte har vad som krävs för att komma in på något. Men han
bryr sig inte så mycket om collage utan försöker hellre att få
tjejen han gillar.

Reservation Road: Klassas som drama och det är den verkligen!
Satt och tjöt en hel del av filmen, men den är spännande och
ångestfylld med. Den handlar om en 10årig pojke som blir brutalt
påkörd och hans pappa gör allt för att finna den skylldige. Han begär
en advokat men det han inte vet är att det var advokaten som körde
på hans son. (står ungefär sådär på baksidan).

7x- Lika barn leka bäst: Thriller/skräck tror jag den klassades
som. Det är en svensk film med bla han som spelar Patrik i
Patrik 1,5. Det är en film om mobbning och hur långt det verkligen
kan gå.. Har ni inte sett den så är det ett måste, dock får ni vara
beredda på att bilden är i liknande färg som framsidan och ljudet är
inte det bösta men det är "budskapet" dom fokuserat på!

Boy Eats Girl


Haha "zombie-komedi med hysteriska skratt" ärligt talat .. vilket skämt! Den är sviiiin äcklig, handlar om en kille som blir en vampyr och inte en zombie som det står, sen biter han en annan kille för han blir hungrig och sen ökar vampyrerna hysteriskt fort! Det är en kille i en videobutik som blir attackerad av en vampyr och den vampyren biter upp hans mage och suger ut tarmarna som spagetti, euw!

Klart sevärd ändå, tycker att den var bra ja eller så långt som jag har sett hittills (Frida är uppe och äter så vi fick ta ett litet break i det hela). Det är ialf en film som jag tycker att ni ska se. OBS att det står komedi från 11 år på baksidan vilket det inte borde räknas som!!

Peace and Love.

Lika bra som förr?

Hallå ja!

Sitter nere vid datorn nu och går igenom en hel del goa låtar, förstår inte att man kan sitta och lyssna igenom samma låt 7011 gånger i rad! Men är den bra så är den ;) Det har väl inte hänt så mycket idag för inget blev som sagt och jag är allmänt trött och seg eftersom det är skola imorgon. Har även börjat spara pengar ordentlig nu och den här helgen (första helgen) så har jag redan fått ihop 388:- skapligt nice!

Klockan 20.00 ikväll blir det häng framför tvn eftersom Solsidan har premiär för sin del 2. Det har ju snackats en hel del på radio och så att den kanske inte lever upp till sina förväntningar, visserligen brukar ju alltid "det första" av något oftast en film då, vara bäst. Så sätter inga för höga krav på serien just nu utan jag får vänta och se!

Peace and Love.


POESI FÖR FISKAR

Haha grymt sköna klipp som jag tycker ni ska kolla in på youtube!
Här är bara ett av dom,


Peace and Love.

Kort inlägg

Ska gå upp och byta om till andra kläder nu närsom, snart kommer även mamma och Linn och då ska vi åka till linköping för Linn och jag ska servera m.m där på en 40års fest. Tjänar ialf 300 :-

Ha de!
Peace and Love.

Bara jag som blir förvirrad av sånt här?
Den där "pluppen" som flyttar sig på första bilden är ingen färg alls
om man kollar på den hela tiden, annars är den grön ;o .. haha

"Lura Hjärnan Saker"

Lördag

Kusinerna åkte hem för en timme sedan och mamma, pappa och Sebbe åkte till innebandycupen för länge sedan så nu är jag helt ensam hemma. Måste gå med hundarna sedan också men tänker vänta tills det slutat snöa så man kan se något!

Igår hade jag i alla fall sjukt roligt! Först var dagen lite slapp och lång tråkigt. Sen när mamma kom hem så åkte vi bort till apoteket och hämtade ut pencillin och några droppar till Tayson, sedan åkte vi till pizzerian och köpte pizza eftersom kusinerna skulle komma när som.
När dom kom så var man med dom såklart och sedan gick jag och Emelie ut och träffade Frida, Josse och tre killar som jag inte har en aning om vad dom heter. Sen gick vi hem och umgicks med de andra, orkar inte gå in på detaljer om vad man exakt gjorde men spel och sånt. (Wii)

Emelie och Gabriel står för
dagens bilder!
Peace and Love.



Zenita



Tasii Banasii

Gårdagen var rätt så lugn förutom att min lille Tais skadade sig och sedan kom ju Marie, Göran, Lotta och Peter på besök vid kvällen.

Idag har det i stort sätt varit en lika slapp dag, tog en dusch på morgonen och skippa sminket, rätt skönt att göra så lite då och då! Har även lindat om Taysons tass/ben cirka 102423753 gånger för han biter upp det hela tiden och slickar på såret. Tydligen hade han skärt sig på snön (eftersom det är som is över/sträv snö) så att klon som sitter precis "över" tassen har blivit precis röd och köttigt och en massa skit :( Blir väl att dra sig till veterinären imorgon eller på Tisdag och se om dom kan hjälpa honom :).

Allt för tillfället,
Peace and Love.



Kan tro han har något fel på ögat, men han flörtar bara! ;)

RSS 2.0