Ansiktsmask: Honung



Vårdande och mild ansiktsmask
Den här ansiktsmasken fungerar bra mot fet hy men är ändå både vårdande och ganska mild. Anisktsmasken hjälper till att öppna porerna, ta bort döda hudceller, mjukgör huden och verkar antiseptisk. Den är värd att prova vid acne.

Gör såhär:
Mosa åtta till tio jordgubbar i en skål och rör i två till fyra teskedar honung och blanda väl. Lägg ansiktsmasken över ansiktet och låt den sitta kvar upp till 20 minuter. Tvätta sedan av den med ljummet vatten och badda huden torr.
Glöm inte att använda rengörings produkter eller rengöringsmjölk innan du lägger på ansiktsmasken.


Alla dessa färger..

Chacha..

Skola som vanligt idag då fast 10000 ggr slappar då. Men efter skolan så gick Linn och jag till frisörsalongen för att beställa klipp /- och färgtid eftersom båda ska fixa till håret, så vi tog samma tid och datum. SLipper bli långtråkigt då ialf.


Måndag

Hej på er!

Kom nyss hem, har varit ute en stund och träffat Linn och Agge. Har inte träffat Agge på länge så det var kul att se han igen, dock blev det bara att snacka lite fort och sen skulle han hem. Men Linn och jag drog runt lite ute i "storstan" med våran uuuur goa humor. En lyckad vardagskväll må jag säga!

/ JnG

LINN DU ÄR SÅ JÄVLA UNDERBAR!!!!!!!

- Hon är fullt seriös
Så är hon inte de! ;pPpPpPppPpP


Rengöringsmjölk

Nu när det är höst, snart vinter så är det extra lätt för hyn att bli torr och lite knepig. Därför är det bra att försöka göra ialf en ansiktsmask i veckan. Innan man lägger på ansiktsmasken så är det viktigt att tvätta ansiktet med ansiktsmjölk och därför tänkte jag ge er ett lätt recept på det!

Börja med att tvätta av huden i ljummet vatten och tvätta sedan med rengöringsmjölk. Att göra en egen är inte alls så svårt, det du behöver är:                                                           
                                                                                    
2 skalade gurkor                                                                                                    
1 kiwi
5 jordgubbar

Mixa allt till en jämn massa. Om det rinner för mycket så mixar du bara i lite havregryn. Massera in det i huden tills den är exfolierad och låt den sedan ligga på i 10 minuter. Tvätta sedan av med rinnande varmt vatten


Andreas Wijk



Omg,
seriöst jag svär,
han är en av världens snyggaste dåvaaaa.
Perfekt är vad han är.
Kärleeek till han!

http://kanal5.se/andreaswijk

Charlie Bartlett




Måste bara tipsa er om den här filmen!
Så sjukt bra, typ en av mina favoritfilmer från och med nu. Tror ja har sett den innan men ändå den är grymt bra. Säger bara en sak: SE DEN!

RSS 2.0